Звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич приветства интереса на Манчестър Юнайтед

...
Звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич приветства интереса на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Цел на Юнайтед: Поласкан съм от интереса

Звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич приветства интереса на Манчестър Юнайтед към себе си, само че побърза да успокои почитателите на римския гранд. Сръбският национал съобщи, че на този стадий не търси произлязъл трансфер.

22-годишният състезател се намира в сензационна форма през сегашния сезон 2017/2018. През лятото той ще бъде измежду най-търсените играчи, като „ лациалите” ще бъдат склонни да договарят единствено при извънредно съществени предложения. Само дни по-рано от клуба се похвалиха, че в паузата сред актуалната и миналата акция са отказали оферта за 70 милиона евро.

Ливърпул със самоуверен ход, ще бори ПСЖ за Милинкович-Савич

Манчестър Юнайтед е измежду отборите, които най-горещо желаят Милинкович-Савич, който би решил много ребуси за мениджъра Жозе Моуриньо в полузащитата. Самият футболист призна, че е чест за него да го свързват с толкоз съществени клубове.

„ Хубаво е, когато хората приказват за мен”, разяснява СМС, както го назовават италианските медии. „ Аз не приписвам огромно значение на тези работи. Щастлив съм в Лацио и се усещам добре тук към този момент, само че след това ще би трябвало да забележим.”

СМС ще коства 100 милиона на ПСЖ

Милинкович-Савич има 9 гола в 24 турнирни мача ма Лацио през този сезон, което е впечатляващо достижение за вътрешен полузащитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР