Звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич е взел решение да не

...
Звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич е взел решение да не
Коментари Харесай

Звездата на Лацио иска трансфер

Звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич е взел решение да не възобновява контракта си с клуба. 27-годишният халф търси ново предизвикателство в кариерата си и ще изиска трансфер през лятото, твърди " Кориере дело Спорт ".

Сърбинът се причисли към Лацио през 2015 година от Генк и в последните сезони е една от основните фигури в тима. Той обаче счита, че към този момент е на такава възраст, че би трябвало да смени ситуацията и да опита шанса си в по-голям клуб. До момента той има 322 мача, 64 гола и 59 асистенции за " орлите ".Звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич е взел решение да не възобновява контракта си с клуба. 27-годишният халф търси ново предизвикателство в кариерата си и ще изиска трансфер през лятото, твърди " Кориере дело Спорт ".

Сърбинът се причисли към Лацио през 2015 година от Генк и в последните сезони е една от основните фигури в тима. Той обаче счита, че към този момент е на такава възраст, че би трябвало да смени ситуацията и да опита шанса си в по-голям клуб. До момента той има 322 мача, 64 гола и 59 асистенции за " орлите ".Договорът на Милинкович-Савич е до лятото на 2024 година. От Лацио се пробват да го убедят да преподпише, само че на този стадий без триумф. Така шефовете на клуба може и да бъдат принудени да го продадат през лятото, с цел да вземат оптимално огромна сума за него. Смята се, че оферта от порядъка на 50-60 милиона евро ще удовлетвори римския клуб.

Преди време сериозен интерес към сърбина имаше от Манчестър Юнайтед, Ювентус и Интер. В момента обаче се счита, че любимец за подписа му е Арсенал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР