Звездата на ЛА Клипърс Пол Джордж прекара двугодишен престой в

...
Звездата на ЛА Клипърс Пол Джордж прекара двугодишен престой в
Коментари Харесай

Пол Джордж: Чувствах се ш*бано, когато разбрах, че отивам в Оклахома

Звездата на ЛА Клипърс Пол Джордж прекара двугодишен престой в Оклахома, който обаче не беше толкоз сполучлив от позиция на отборните достижения на отбора. " Гръмотевиците " на два пъти отпаднаха в първия кръг на плейофите, което накара крилото да си търси нов дом. Интересното в тази ситуация е, че Джордж не е бил почитател на това да премине в Оклахома.

" Офертата от Оклахома пристигна ненадейно. Когато сътрудникът ми се обади и ми сподели, че отивам в Оклахома, беше доста ш*бано. Не желая да обидя Оклахома, само че прекарах седем години в Индана, където беше безшумно и умерено. Не мислех, че в новия град ще бъде по-тихо. Затова се усещах ш*бано, когато той (агентът) ми сподели, че преминавам в Оклахома ", изясни 30-годишният баскетболист при посещение на комедианта Кевин Харт.

Интересното е, че във втората си година в ОКС Джордж означи растеж в няколко статистически категории. Той записа най-хубавия сезон в кариерата си със приблизително 28.0 точки, 8.2 битки, 4.1 асистенции и 2.2 отнети топки - върхове в кариерата му. Провалът на тима обаче направи по този начин, че крилото да се съюзи с Кауай Ленърд в ЛА Клипърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР