Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, ще напусне клуба

...
Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, ще напусне клуба
Коментари Харесай

Звездата на Кристъл Палас си тръгва след края на сезона

Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, ще напусне клуба след края на сезона. 30-годишният котдивоарец прекара по-голяма част от кариерата си на „ Селхърст Парк “ и се трансформира в икона за почитателите на клуба.

Договорът на 30-годишния Заха обаче изтича през лятото и той е взел решение за бъдещето си, че е време да потърси по-сериозно предизвикателство, твърди журналистът на talkSPORT Алекс Крук.

$По всичко проличава, че брилянтната кариера на Заха в Кристъл Палас е към своя край. Договорът му изтича през лятото, а на този стадий няма никакви знаци, че е подготвен да преподпише. Ако желае да реализира фантазията си да играе за някой топ тим, би трябвало да го направи в този момент или в никакъв случай, нали по този начин? Като погледнете възрастта му и фактът, че е свободен сътрудник, той или би трябвало да се обвърже с Кристъл Палас до края на кариерата си, или би трябвало да потърси ново предизвикателство тъкмо в този миг. Ако реши второто, имам вяра, че ще има много претенденти за подписа му. Със сигурност знам, че Микел Артета го харесва, а също така в предишното и Челси демонстрираше интерес към него “, разкри Крук.

Това е втори престой на Заха в Кристъл Палас, където той прекара 12 години от кариерата си. Той има на сметката си 450 мача, 89 гола и 76 асистенции за „ орлите “. Смята се, че интерес към крилото има от страна на Арсенал и Челси.

Wilfried Zaha could stay in the Premier League with winger set to leave Crystal Palace
— talkSPORT (@talkSPORT)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР