Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, се очертава като

...
Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, се очертава като
Коментари Харесай

Барселона намери заместник на ненужния Феран Торес

Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, се обрисува като любопитна цел за Барселона, защото крилото навлиза в последните месеци от контракта си и може да напусне като свободен сътрудник. Контрактът му изтича през лятото и той даже към този момент е свободен да договаря с задгранични тимове и да подпише прелиминарен контракт. Националът на Кот д'Ивоар има 445 мача за клуба от южен Лондон в два интервала, отбелязвайки 89 гола.

Именно опцията да го притегли без пари привлякла вниманието на Барселона, защото каталунците желаят да подсилят офанзивата си макар финансовите си ограничавания. Според „ Fichajes “, крилото се обрисува като трансферна цел през лятото и на „ Камп Ноу “ го считат за заместител на изпадналия в недружелюбност Феран Торес.

Испанецът направи мечтания трансфер в Барселона от Манчестър Сити предишния януари, като стана първото попълнение на Шави Ернандес, откакто пое отбора. Сега обаче Торес е свързван с овакантяване единствено 12 месеца след идването си, защото Шави не е впечатлен от качествата му. Той означи единствено пет гола в 19 мача този сезон за Барса, като три от тях пристигнаха в Шампионската лига против Виктория Пилзен. 22-годишният футболист изкара цялостни 90 минути единствено един път в 15 мача от Ла Лига този сезон, като осем пъти се появи от пейката.

Съобщава се, че Барселона се надява да възвърне по-голямата част от сумата, която заплати за Торес, която възлизаше на 55 милиона евро.

Barcelona 'target' Crystal Palace star Wilfried Zaha to replace out-of-favour forward
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР