Звездата на корейския поп Сули е починала на 25-годишна възраст,

...
Звездата на корейския поп Сули е починала на 25-годишна възраст,
Коментари Харесай

Откриха 25-годишната корейска поп звезда Сули мъртва в дома й

Звездата на корейския поп Сули е умряла на 25-годишна възраст, оповестяват осведомителните организации. Нейният управител е намерил тялото й в дома й.

От полицията проверяват аргументите за гибелта на младата певица, като сега водещата доктрина е, че става въпрос за самоубийство. Не се изключват към момента обаче и други благоприятни условия, предава Webcafe.

Мениджърът й е отишъл в къщата на певицата, откакто не съумял да се свърже с нея дълго време. Двамата се чули последно предходната вечер. Пред полицията мениджърът на певицата, чието същинско име е Чой Джин-ри, че тя напоследък е страдала от меланхолия.

Звездата, която има повече от пет милиона почитатели в Instagram, е някогашен член на поп групата f(x). През 2015 година тя напусна бандата, с цел да се концентрира върху актьорската си кариера. През 2017 година тя взе участие в супергеройския южнокорейски филм Real. През юни тази година излезе и първият й солов сингъл Goblin.

Някои обаче считат, че певицата се е отдръпнала от музиката, поради неспособност да се оправи с негативизма в онлайн мненията, които получава, написа Би Би Си.

Сули поддържаше прям и секси обществен облик, което постоянно я поставяше под рецензиите на онлайн коментаторите. Тя също по този начин е и близка другарка с беше близка другарка на Ким Джонгхюн - друга икона на корейския поп, който да се самоуби през декември 2017 година /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР