Звездата на Кливлънд, Леброн Джеймс, днес е на 33 години

...
Звездата на Кливлънд, Леброн Джеймс, днес е на 33 години
Коментари Харесай

Спортистът, който инвестира по 1.5 млн долара годишно в тялото си

Звездата на Кливлънд, Леброн Джеймс, през днешния ден е на 33 години и играе своя 15-ти сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА). До момента той е изиграл повече от 53 000 минути в мачовете от постоянния сезон и плейофите, само че все пак не демонстрира признаци за спад във формата си.

Един от най-близките му другари и негов бизнес сътрудник, Маверик Картър, споделя, че Джеймс продължава да господства в лигата, основно поради времето и напъните, които той влага, с цел да се грижи за своето тяло. Годишните разноски на Джеймс възлизат на към 1.5 млн. $, споделя Картър.

Тук попадат криотерапия, хипербарна камера, компресионни ботуши и процедури с течен азот, като точно те са една от аргументите за положителното показване и по-бързото възобновяване на звездата.

Джеймс също по този начин разчита освен на чиновниците на Кливлънд, само че има и персонални масажисти, готвачи, треньори и др. 

“Той не просто харчи парите си за техните услуги, само че също по този начин следва и прецизен състезателен режим и диета “, споделя още Картър.

Инвестициите очевидно се отплащат, защото Джеймс прави един от най-хубавите си сезони в лигата, а също така реализира и няколко впечатляващи върха. Той е най-младият баскетболист в историята на НБА, достигнал 30 000 точки, което му отрежда 7-та позиция в класацията на реализаторите за момента, само че единствено на към 3000 точки от третото място.

От началото на сезона той има по 27.5 точки на мач, рекордните в кариертата си 9.1 асистенции, 8.6 битки, 1.5 откраднати топки и по 1 чадър за 37.1 минути приблизително на мач.

Джеймс се чака да откаже опцията за 1-годишен контракт с Кливлънд това лято, с което да се трансформира в свободен сътрудник. / profit.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР