Звездата на Кийра Найтли изгря много рано - английската актриса

...
Звездата на Кийра Найтли изгря много рано - английската актриса
Коментари Харесай

Кийра Найтли - обект на желание и дори похот

Звездата на Кийра Найтли изгря доста рано - британската актриса бе едвам на 17, когато добива международна популярност с ролята си на Елизабет Суон в първата част от поредицата " Карибски пирати ".

Има ли въпреки всичко късмет за женската версия на " Карибски пирати "

Ето какво споделя Джери Брукхаймър

Но славата е нож с две остриета. С днешна дата 37-годишната актриса споделя, че се е чувствала много объркана в ранните си актьорски години. Причината е, че поради ролята на Суон тя постоянно се е била " обект на предпочитание " и даже " сласт ", по личните ѝ думи, от страна на хората към себе си.

Още повече че филмът, с който Кийра прави първата си по-значима роля в киното, е Bend it Like Beckham, в който влиза в облика на жена футболист. " Беше необичайно - в един миг би трябвало да съм в действителност мъжествена, а в идващия да се пробвам да бъде нещо радикално противоположно. Това ме объркваше, усещах се даже блокирана ", споделя Найтли в изявление за априлския брой на Harper`s Bazaar.

" Животът ми се стече по този начин, че рано навлязох в света на възрастните. И пробвах усета на славата в много нежна възраст. Беше стресиращо. Защото внезапно се трансфорах в център на внимание и бях съденa за всичко, което правех ", добавя още актрисата. Искала е да пробие в актьорската специалност и непременно, което пък е довело до бързото ѝ " прегаряне ".

Едва на 22 години, Кийра получава душевен срив и и е диагностицирана с посттравматично стресово разстройство, поради компликациите ѝ да се оправи с неочакваната популярност, напомнят от Bang Premier.

" Бях необикновено строга към себе си. Никога не бях удовлетворена и непрекъснато смятах, че не съм задоволително добра. Разбира се, добре е човек да бъде целенасочен. Но и да бъдеш толкоз придирчив към самия себе си е и извънредно изтощително ", споделя още Кийра. И въпреки всичко акцентира, че изпитва и известно " страхопочитание " пред своето 22-годишно аз, тъй като с днешна дата към този момент не може да бъде толкоз амбициозна.
 Кийра Найтли, аудиокнигите, децата и дислекцията, поради която не им чете книжки
Защо Кийра Найтли не чете книжки на децата си

Не че няма предпочитание...

Може би повода за това се крие във обстоятелството, че през днешния ден Кийра, с изключение на съумяла актриса, е и майка. Тя има две дъщери - Еди (7 г.) и Далайла (4 г.), които са плод на връзката ѝ с музиканта Джеймс Райтън (39 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР