Звездата на китайското кино Фан Бинбин, за която наскоро бе

...
Звездата на китайското кино Фан Бинбин, за която наскоро бе
Коментари Харесай

Изчезнала китайска актриса не е платила данъци за милиони долари

Звездата на китайското кино Фан Бинбин, за която неотдавна бе оповестено, че изчезнала, дължи на китайските данъчни управляващи еквивалента на 129 милиона $ налози и такси, оповестиха Ройтерс и Франс прес, като цитират китайски медии.
Тридесет и шест годишната Бинбин, която е взела участие в суперпродукциите "Железният човек " и "Х-мен ", е също манекенка и продуцент. Тя бе член на журито на кинофестивала в Кан през 2017 година Скоро по екраните ще се появи трилърът "355 ", в който тя партнира на Марион Котияр и Пенелопе Крус, съобщи Българска телеграфна агенция.
Фан Бинбин бе доста дейна в обществените мрежи и има повече от 62 милиона почитатели в родината си, само че от края на месец май е безмълвна в Weibo - китайския Туитър, откакто бе упрекната в данъчни измами по отношение на рентабилен контракт. Нейната компания я отбрани.
Според китайските данъчни управляващи обаче Бинбин и следените от нея компании не са платили налози за десетки милиони долари. Синхуа оповести, че тя би трябвало да заплати 883 милиона юана (129 милиона долара) налози, такси и санкции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР