Звездата на Кели Кларксън изгря, когато участва в първия сезон

...
Звездата на Кели Кларксън изгря, когато участва в първия сезон
Коментари Харесай

20 години по-късно - голямото признание за Кели Кларксън

Звездата на Кели Кларксън изгря, когато взе участие в първия сезон на предаването American Idol, стигна до финалите и даже завоюва. От този исторически за певицата миг към този момент изминаха цели 20 години.
 Кели Кларксън, любовта ѝ към Доли Партън и песента
Песента, с която Кели Кларксън разплака Доли Партън

Кели Кларксън изпя безконечната ария на Уитни Хюстън

Своето дълго чакано самопризнание тя получи в понеделник, 19 септември, когато бе открита звездата ѝ на Алеята на славата в Холивуд. И отпразнуването, естествено, нямаше по какъв начин да бъде пропуснато. По време на особено проведеното събитие до Кели Кларксън бяха двете ѝ деца - Ривър Роуз (8 г.) и Ремингтън Александър (6 г.), както и майка ѝ Жана Кларксън.

Както и се чака като за една значима гала, певицата изглеждаше безупречно. Дълга черна рокля наблягаше изваяните ѝ форми, а акцент във визията бяха златните й бижута. Класика таман като за Холивуд.
 Снимка 588364

Децата на Кели Кларксън също бяха стилно облечени, несъмнено. Облеклото на двамата най-вероятно е било определено от майка им, която е заложила на идеално съчетаващи се маркови дрешки на Gucci. Озарени от усмивки на лицата си всички от тричленното семейство дружно позираха за фотография на аления килим, с която да запечатат момента на горделивост в музикалната кариера на Кели.
 Снимка 588363

Още по-специален направи деня за Кели Кларксън и наличието на тримата съдии от първия сезон на American Idol - Саймън Кауел, Пола Абдул и Ранди Джаксън, написа People.
 Снимка 588365

 Кели Кларксън и формалната промяна на името ѝ с Бриян
Кели Кларксън публично смени името си

Защо е тази огромна смяна

И тримата дружно не бяха засичани скоро на събитие, само че не щеш ли единствено един специфичен мотив е трябвал, с цел да се съберат още веднъж и да честват. Не се и съмняваме, че те помнят момента от преди толкоз време, когато певицата става първият участник, спечелил музикалното предаване, както и че се гордеят с нея и до ден сегашен, към този момент 20 години по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР