Звездата на индийския Керала Бластърс Димитър Бербатов бе описан като

...
Звездата на индийския Керала Бластърс Димитър Бербатов бе описан като
Коментари Харесай

В Индия: Бербатов е диригент, но без оркестър

Звездата на индийския Керала Бластърс Димитър Бербатов бе разказан като “диригент, само че без оркестър” от локалната версия на авторитетния Goal.com. Причината е представянето на гения от Благоевград и това на неговите съотборници в мача против Мумбай Сити (1:1) през вчерашния ден. Керала записа трето следващо тъждество от началото на шампионата и продължава да търси своя първи триумф в Суперлигата.

Сайтът проучва играта на двукратния първенец на Англия с Манчестър Юнайтед, като регистрира обстоятелството, че с прелестните си докосвания е управлявал сполучливо офанзивата на Керала, само че не е получил поддръжка от съотборниците си. “Очакваше се под управлението на Рене Мюлестийн Бластърс да бъде атакуваща мощност, играейки трогателен футбол. Но това, което показва, е надалеч от упованията. За над 270 минути футбол отборът вкара единствено един гол, дело на Марк Сифнеос, и завоюва единствено три точки”, написа в материала.

“В предсезонната подготовка Димитър Бербатов загатна, че няма да играе като нападател, а ще има роля в халфовата линия. Честно казано, не са доста играчите, които могат да вземат топката от краката му. Голът, вкаран от Керала, също произлезе от неговата креативност. Димитър имаше превъзходни докосвания на топката и бе диригентът на офанзивите, само че неналичието на поддръжка от останалите бе ахилесовата пета за Керала”, се добавя още в разбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР