Звездата на индийската крикет Virat Kohli пропусна последните серии с

...
Звездата на индийската крикет Virat Kohli пропусна последните серии с
Коментари Харесай

Virat Kohli обяснява защо трябваше да пропусне сериите в Англия и да си вземе двумесечна почивка от крикета

Звездата на индийската крикет Virat Kohli пропусна последните серии с Англия, с цел да прекара време със фамилията си след раждането на сина си, той удостовери.

Коли и брачната половинка му Анушка Шарма отпразнуваха раждането на сина Акай, второто им дете, през февруари. 35-годишният мъж и брачната половинка му актриса посрещнаха щерка си Вамика през 2021 година

Още през януари Индия удостовери, че Коли ще пропусне първите два теста против Англия по неуточнени персонални аргументи. Бордът за надзор на крикета в Индия (BCCI) по-късно удостовери, че същите аргументи ще го предпазят от останалата част от серията.

Индия съумя да обезпечи успех в тестовата серия с 4-1 без суперзвездата. И в този момент, седмици след последния тест в Дарамсала, той разкри аргументите за отсъствието си.

„ Не бяхме в страната “, удостовери Коли, съгласно NDTV. „ Бяхме на място, където хората не ни разпознаваха. Просто време дружно като семейство, просто с цел да се усещаме обикновено в продължение на два месеца – за мен, моето семейство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР