Звездата на Индиана Виктор Оладипо отрече спекулациите, че е поискал

...
Звездата на Индиана Виктор Оладипо отрече спекулациите, че е поискал
Коментари Харесай

Оладипо се врече във вярност на Индиана

Звездата на Индиана Виктор Оладипо отхвърли спекулациите, че е изискал да напусне отбора си по време на идния трансферен прозорец. 28-годишният гард съобщи пред Шамс Чарания от " The Athletic ", че желае да остане в клуба и да поведе Пейсърс към шампионската купа.

" Разбрах за слуховете с мое присъединяване. Искам да кажа, че те не са правилни. Обичам съотборниците си, оценявам щата Индиана и съм фокусиран върху това да поведа организацията към купата ", показа Оладипо.

Two-time All-Star Victor Oladipo has informed the Pacers that he is fully committed to the franchise and direction of team entering the upcoming season, he tells.
— Shams Charania (@ShamsCharania) Бившият състезател на Орландо и Оклахома навлиза в четвъртата година от контракта си с Индиана, подписан през лятото на 2017-а. Той ще се трансформира в свободен сътрудник след края на идващия сезон, като редица клюки сочеха, че играчът желае да си тръгне още в този момент. През предишния сезон Оладипо се завърна от тежка травма, която го извади от терените за към година, и записа приблизително по 14.5 точки, 3.9 битки и 2.9 асистенции за 19 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР