Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън получи сериозен брой критики

...
Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън получи сериозен брой критики
Коментари Харесай

Джеймс Хардън се завърна със скандал

Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън получи сериозен брой рецензии поради носенето на подозрителна маска в кампуса в Орландо. Тя изобразява знак на череп, подложен върху черно-бял модел на американското знаме, през което е прекарано синя линия.

NBA Twitter is going crazy after James Harden was spotted wearing a Thin Blue Line Mask pic.twitter.com/2h1aCCBK4c
— NBA Central (@TheNBACentral) July 17, 2020
This certified clown shit. I’ll say it for everybody who scared to. FOH https://t.co/pVRMaL9dPG
— Trey Songz (@TreySongz) July 17, 2020 Маската е част от придвижването " Сините животи имат значение ", което се застъпва за чиновниците на реда и отвърна дейностите на по-известното такова " Черните животи имат значение ". Подобен ход от страна на Хардън сега няма по какъв начин да се хареса на почитателите на баскетбола зад океана поради напрегнатата обстановка в страната, обвързвана с неспиращите митинги след гибелта на Джордж Флойд.
Harden supports the police? I mean they both do like shooting on people when their hands are up
— Dr. Guru (@DrGuru23) July 17, 2020 НБА по всевъзможен метод се пробва да вземе страната на чернокожите, като даже даде опция на играчите на заместят имената на гърба на потниците си със обществени слогани. Подобна демонстрация от страна на Хардън не идва в по никакъв начин подобаващ миг за задачите на Лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР