Звездата на Хюстън Джеймс Хардън и един от топстрелците на

...
Звездата на Хюстън Джеймс Хардън и един от топстрелците на
Коментари Харесай

Хюстън дръпна с 2-0 на Оклахома


Звездата на Хюстън Джеймс Хардън и един от топстрелците на отбора Ерик Гордън комбинираха за едвам две тройки от 21 опита, само че даже това не попречи на “ракетите” да вземат и мач №2 над Оклахома със и да поведат в серията с 2-0. Повратният миг в срещата бе при започване на четвъртата част, когато играчите на Майк Д’Антони избухнаха със серия от 17-2, с която взеха сериозна преднина от 14 точки, която се резервира до самия край. Мач №3 ще се организира в нощта на събота против неделя от 01:00 часа българско време.

-
— Houston Rockets (@HoustonRockets)
Въпреки незабележителната си пукотевица, Хардън приключи като най-резултатен за Рокетс с 21 точки, 5 битки и 9 асистенции, Дануел Хаус-младши вкара 19 точки и взе 9 битки, Джеф Грийн още веднъж направи положително включване от пейката с 15 пункта и 7 овладени топки, Пи Джей Тъкър осъществя 14 точки, а Остин Ривърс и Робърт Ковингтън означиха надлежно по 11 и 10 точки.

Total team effort in today’s WIN!
— Houston Rockets (@HoustonRockets)
Шей Гилджъс-Алекзандър вкара 31 точки и взе 6 битки за Оклахома, Данило Галинари записа 17 пункта, Крис Пол вкара 14 точки, а Денис Шрьодер остана с 13.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР