Звездата на Голдън стейт уориърс Кевин Дюрант обяви, че няма

...
Звездата на Голдън стейт уориърс Кевин Дюрант обяви, че няма
Коментари Харесай

Кевин Дюрант няма да посети Белия дом, ако "Голдън стейт" бъде поканен

Звездата на " Голдън стейт уориърс " Кевин Дюрант разгласи, че няма да посети президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Белия дом, в случай че отборът му получи покана. Традицията повелява първенецът в НБА да се среща с президента на публична гала.

По време на събитие в града, в който е отраснал Сийт Плезънт, в щата Мериленд, Дюрант съобщи, че няма да участва в Белия дом.

" Няма по какъв начин да го направя, не почитам президентът - индивидът, който сега е в Белия дом ", сподели Дюрант пред ESPN.

Крилото на " Уориърс " беше определен за MVP на финалите в НБА, откакто направи ослепителен първи сезон за новия си тим. Дюрант разкри, че мнението му за Тръмп е станало още по-лошо след мненията на президента на Съединени американски щати към напрежението в Шарлотсвил.

" Не мога да се съглася с неговото мнение, a единствено в случай че не отида моят глас ще бъде чут по някакъв метод. Той изигра огромна роля напрежението в Шартлотсвил да ескалира. Откакто той е президент нашата страна е по-разединена ", приключи Дюрант.

Това не е първи случай на сходно мнение от елитни спортисти. Половината от тима на " Ню Инглънд пейтриътс ", който завоюва купата в НФЛ също отхвърли да се срещне с Тръмп. На противоположното мнение обаче е куотърбекът на " патриотите " Том Брейди, който е персонален другар на американския президент.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР