Звездата на Габон Пиер-Емерик Обамеянг проговори след новината, че ще

...
Звездата на Габон Пиер-Емерик Обамеянг проговори след новината, че ще
Коментари Харесай

Огромен скандал в Габон след слухове за Обамеянг и Лемина

Звездата на Габон Пиер-Емерик Обамеянг проговори след новината, че ще пропусне . Нападателят не игра против Коморските острови поради позитивен тест за ковид, а по-късно му бяха разкрили сърдечни проблеми, откакто изкара вируса.
В последна сметка нападателят беше назад в Лондон, откакто не записа нито една минута. Заедно с него шампионата напусна халфът на Ница Марио Лемина, който има същите проблеми. „ Имаме здравословни проблеми, за които би трябвало да се погрижим. И на всичкото от горната страна в този момент се появиха и всякакви клюки... Няма да се връщам на тях. Пожелавам триумф на момчетата и нека стигнат оптимално надалеч в турнира”, написа играчът на Арсенал.
Според разнообразни информации обаче двамата футболисти са нарушили дисциплинарните ограничения в лагера на националния тим. Появиха се и фотоси в обществените мрежи, на които двамата купонясват. Твърди се, че това е било два дни преди те да се зарязят. Други клюки оповестяват, че Лемина се е явил на подготовка пийнал.
Боли ме, че националният тим е обграден от лъжци. Тези гадости не са от през вчерашния ден. Нямам различен избор с изключение на да сложа завършек на това. Отказвам се да играя за националния тим в бъдеще”, шокира Лемина.
„ Няма сериозна причина за паника по отношение на положението на двамата футболисти. Да, те имат отклоняване в индикаторите и не можем толкоз бързо да разберем какви са евентуалните опасности за тях, в случай че ги форсираме да играят. Затова дружно с футболната асоциация на Габон преценихме, че е по-добре да ги освободим”, показа на собствен ред националният селекционер на Габон.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР