Звездата на футболния Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е с малария. Той

...
Звездата на футболния Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг е с малария. Той
Коментари Харесай

Обамеянг потвърди: С малария съм, но се подобрявам

Звездата на футболния " Арсенал " Пиер-Емерик Обамеянг е с малария. Той е в болница, само че положението му се усъвършенства. Това съобщи нападателят с обява в обществените мрежи.

Обамеянг благодари за известията и пожеланията за бързо възобновяване и разкри, че се е сблъскал с заболяването по време на лагер с националния отбор на Габон.
View this post on Instagram

" Здравейте и благодаря за известията и позвъняванията. За жал се заразих с малария, до момента в който изпълнявах отговорностите си с националният отбор на Габон преди няколко седмици. Бях няколко дни в болница неотдавна и към този момент се усещам по-добре с всеки минал ден, с помощта на докторите, които ме диагностицираха и лекуваха бързо от вируса. Не бях на себе си през последните седмици, само че ще се завърна по-силен скоро ", написа Обамеянг.

Той игра за националния отбор на Габон на 25 март против Конго и 4 дни по-късно против Ангола в среща от квалификациите за Купата на африканските народи.
View this post on Instagram

След завръщането си Обамеянг игра в два мача за " Арсенал " - против " Ливърпул " и " Славия " Прага.

Маларията е тропическа болест, която се придвижва посредством захапване от комари. За да се проявят признаци - мощно главоболие, липса на вкус, тресчица, са нужни от 7 до 18 дни. Болестта не е заразна.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР