Звездата на Фулъм Райън Сесеньон е споделил на шефовете на

...
Звездата на Фулъм Райън Сесеньон е споделил на шефовете на
Коментари Харесай

Талант от Фулъм иска да играе в Тотнъм и никъде другаде

Звездата на Фулъм Райън Сесеньон е споделил на шефовете на „ котиджърс”, че желае да продължи кариерата си в британския Тотнъм Хотспър, макар ползата от ПСЖ и Юве към офанзивния футболист на Фулъм.

18-годишният играч е свързван с трансфер на открито от „ Крейвън Котидж” след изпадането на тима още веднъж в Чемпиъншип през тази година. Сесеньон бе наблюдаван от европейски клубове и през предходната година, само че Фулъм желаеше 50 милиона паунда за него, само че договорът му изтича след 12 месеца, като цената му може да спадне до 35 милиона паунда.

Английският Daily Mail написа, че диалозите сред играча и сегашния му клуб са извършени към този момент, като той е подчертал, че желае да заиграе в лондонския Тотнъм. През този сезон №3 на Фулъм има осем гола в разочароващия сезон за Фулъм, като остават два мача за отбора в Премиър лийг преди да заиграе във второто равнище на британския футбол.

Предварителните информации са, че Тотнъм ще натисне крепко за футболиста още с отварянето на летния трансферен прозорец, с цел да избегне опцията някой различен да закупи играча преди „ шпорите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР