Звездата на френското кино от 60-те години на миналия век

...
Звездата на френското кино от 60-те години на миналия век
Коментари Харесай

Брижит Бардо се обяви срещу отстрела на 3000 лисици

Звездата на френското кино от 60-те години на предишния век и поредна защитничка на животните Брижит Бардо се разгласи против планувано отстрелване на 3000 лисици в Северна Франция, съобщи ДПА.

" Разрешението за отстрелване на лисиците е скандално ", съобщи 86-годишната Брижит в писмо до префектурата в Бове.
 Осъдиха Брижит Бардо за засегнатост на ловджия Осъдиха Брижит Бардо за засегнатост на ловджия
Съд в Арас, Северна Франция, осъди актрисата Брижит Бардо на санкция от 5000 евро за засегнатост на ръководителя на френската федерация на ловц...

" Тези животни и са значими съдружници на фермерите. Вашето позволение за избиването им не е нищо друго с изключение на послушание на ловното лоби ", написа още Бардо. Според нея ловците са против лисиците, тъй като те лишават от тях фазани и малък дивеч.

Други организации за отбрана на животните към този момент стачкуваха против регулирането на популацията в окръг Уаз с в началото планувания отстрел на 1370 лисици.

Увеличаването на броя на лисиците, които би трябвало да бъдат отстреляни до март идната година на 3000, провокира възмущениее. Посочената причина беше, че е належащо, която се е нараснала заради анулацията на лова по време на локдауна поради коронавирусната пандемия.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР