Звездата на френския шампион Пари Сен Жермен Неймар си навлече

...
Звездата на френския шампион Пари Сен Жермен Неймар си навлече
Коментари Харесай

Затвор грози Неймар заради интимни снимки на предполагаемата жертва

Звездата на френския първенец " Пари Сен Жермен " Неймар си навлече нови неприятности, откакто бе упрекнат в обезчестяване. Вчера бразилецът разгласява видео, в което се разгласи за жертвата и сподели персоналните си чатове с момичето.

Заради изнесената информация, съдържаща и интимни фотоси на въпросната дама, против него обаче към този момент се води второ следствие. Отделът за битка с киберпрестъпността в Бразилия се е заел със случая.
Неймар за обвиняването в обезчестяване: Попаднах в капан (ВИДЕО) Бразилецът сподели известията, които разменил с въпросната жена
Неймар и дамата ще бъдат привикани в полицията, с цел да дадат показания. Най-вероятно обект на инспекция ще станат и техните телефони.

В родината на футболиста за закононарушение се смята предложение, продажба, разпространяване и издание на изображения и/или видео с всякакво полово наличие без единодушието на жертвата. Подобно нарушение се санкционира със затвор от една до пет години.

Момичето, чието име не се разкрива, внесло жалбата си в петък в Сао Пауло, защото се страхувало да се обърне към полицията в непозната страна. Според жертвата случката се е разиграла на 15 май в Париж.

Обвиниха Неймар в обезчестяване Нападателят се забърка в величествен скандал
" Ще покажа всички наши чатове, които са персонални, само че това е нужно, с цел да е ясно, че всичко е неистина и няма нищо правилно в обвиняванията ", съобщи Неймар във видеото.

" Това, което се случи през този ден, беше връзка сред мъж и жена в границите на четири стени, нещо, което се случва във всички двойки. На идващия ден нищо не се случи, продължихме да си пишем ", продължи футболистът.

" Аз съм упрекнат в обезчестяване. Това е тежка дума, доста мощно обвиняване, което ме изненада. Много е неприятно и доста тъжно да чуя това, тъй като който ме познава, знае какъв е моят темперамент и моята честност. Знае, че в никакъв случай няма да направя такова нещо "

" Това беше капан, в който аз паднах, само че дано това да бъде урок от в този момент нататък. Има хора, които желаят да се възползват, да изнудят други хора, това е в действителност тъжно и мъчително ", приключи играчът на " Пари Сен Жермен ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР