Звездата на ФК ЦСКА 1948 -- Ивайло Чочев даде интервю

...
Звездата на ФК ЦСКА 1948 -- Ивайло Чочев даде интервю
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Време е нашият клуб да спечели трофей

Звездата на ФК ЦСКА 1948 -- Ивайло Чочев даде изявление за формалния уебсайт на " алените ", в което разяснява скорошната победа на тима над Ботев (Враца) с 5:2 в петия кръг на efbet Лига. 29-годишният полузащитник изнесе същински театър в мача като вкара четири гола.

" Най-радостното е, че успяхме да вземем три точки и да продължим позитивната серия. Наистина за мен беше един специфичен мач, в който вкарах четири гола, за което желая да благодаря на целия тим, тъй като без тяхната поддръжка нямаше да вкарам тези голове.
 Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: Компаниите за <a href=залози са естествените спонсори на спорта " >
Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: Компаниите за залози са естествените спонсори на спорта

" Без efbet някои клубове и федерации нямаше да съществуват, дано компании от други браншове поддържат българския спорт "

" Може би голът, който вкарах от корнер, тъй като аз обичам да въвеждам с глава и обичам да въвеждам от статични положения, може би този гол ме направи най-щастлив, а и той беше за първия ми хеттрик. Аз съм казвал и преди, че моята работа не е да въвеждам голове, моята задача на терена е напълно друга, само че е хубаво, когато въвеждам голове. Тренирам такива положения и е радващо, че излизам съсредоточен на мачовете и когато ми пристигна сходна обстановка, сполучвам да вкарам.

Радващо е, че Кръстаич върви на много мачове. Така ще придобие по-добра визия за българския футбол и българските футболисти. Мисля, че във всички тимове има положителни млади футболисти, които по този начин могат да получат късмет и да са бъдещето на националния тим. Виждаме и в нашия тим има млади момчета, които демонстрират доста положителни игри и се надяваме да бъдат извикани.

Разбира се, че има разлики. Ако не се неистина предходната година след шест кръга имахме една точка, а в този момент сме горе в класирането, разликите са явни. Отборът играе добре, вкарва голове и не позволяваме доста, мисля че е време нашия клуб да завоюва нещо ".
 ФК ЦСКА 1948 стартира договаряния с Ивайло Чочев
ФК ЦСКА 1948 стартира договаряния с Ивайло Чочев

Контрактът на полузащитника е до юни 2023 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР