Звездата на Фиорентина Софиан Амрабат допълнително подхрани слуховете около бъдещето

...
Звездата на Фиорентина Софиан Амрабат допълнително подхрани слуховете около бъдещето
Коментари Харесай

Трансферна цел на Арсенал, Ман Юнайтед и Атлетико Мадрид: Премиър лийг е фантастична лига

Звездата на Фиорентина Софиан Амрабат в допълнение подхрани слуховете към бъдещето си, откакто съобщи, че би било хубаво да заиграе завбъдеще в Премиър лийг. Вътрешният полузащитник е свързван интензивно с Арсенал и Манчестър Юнайтед в последните седмици.
 Фиорентина и Уест Хам мечтаят за първи европейски успех през този век Фиорентина и Уест Хам мечтаят за първи европейски успех през този век
“Премиър лийг е фантастична лига, една от най-силните в света. Би било хубаво да играя там един ден, само че това не значи, че желая наложително да отида в Англия. Испания също е хубава, Серия А също е положително състезание. Футболът се промени доста, към този момент е много по-физически, би трябвало да бъдеш спортист, темпото и интензивността са много високи. Разбира се, в Англия този интензитет е още по-висок, тъй че мисля, че би ми подхождал, ” декларира мароканецът.
 Фиорентина и Кръстев са на край в Италия Фиорентина и Кръстев са на край в Италия
Полузащитникът бе част от тима на Мароко, който доближи полуфинал на Световното състезание в Катар. Играчът бе свързван много интензивно с трансфер в Барселона през януари, само че тогава до договорка по този начин и не се стигна. Атлетико Мадрид също е считан за един от съперниците за Амрабат, като на “Сивитас Метрополитано ” го виждат като възможна опция за заместител на Жофри Кондогбия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР