Звездата на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел не очаква

...
Звездата на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел не очаква
Коментари Харесай

Фетел очаква основният враг да си остане един и същ

Звездата на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел не чака промени в динамичността при борбата за купата през 2018 година. Германецът счита, че за трофея още веднъж главно ще спори с настоящия международен първенец Люис Хамилтън от Мерцедес.

Ботас: Хамилтън може да бъде надвит

По-малко от месец преди началото на шампионата двамата 4-кратни първенци на планетата още веднъж наподобяват като основните любимци. Интересното е, че Даниел Рикиардо от Ред Бул също предяви искания към трофея, като следва да забележим дали той и съотборникът му Макс Ферстапен ще разполагат с кола, която да ги сложи в сходна позиция. Съотборникът на Хамилтън - Валтери Ботас също се закани, че ще се опита да надвие своя сътрудник.

Хамилтън: Ботас би трябвало да бъде по-силен през този сезон

Рикиардо с мераци да бъде съотборник на Люис

„ Философията ми е да чакам най-лошото и да се надявам, че ще бъде по-добре. Дано се представям по най-хубавия метод, тъй като по този начин Мерцедес ще има проблеми и там няма да са доволни”, сподели Фетел.

„ Според конкуренцията ще бъде същата. Смятам, че Мерцедес е любимецът и през този сезон, тъй че в случай че можем да се доближим до тях – да се доближим доста, повече в сравнение с от през предходната година – ще бъде ужасно. Сезонът е дълъг. Сега сме още месец март и ще има надпревари до края на ноември. Така че има много време до финала”, добави Фетел
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР