Звездата на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел чистосърдечно си

...
Звездата на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел чистосърдечно си
Коментари Харесай

Фетел: Още не вярвам колко бърз беше Хамилтън

Звездата на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел чистосърдечно си призна, че към момента е в шок от гръмотевичното движение на своя огромен съперник от Мерцедес Люис Хамилтън в квалификацията за Гран При на Австралия.

От Ферари: Не беше толкоз зле

Актуалният международен първенец удиви всички в Мелбърн с свръхестествен резултат от 1:21,164 минути. Втори зад него приключи Кими Райконен от Ферари с закъснение от 0,664 секунди, до момента в който самият Фетел остана трети на съвсем секунда по-назад от водача.

„ Не знам какво направи той, с цел да откри толкоз доста време. Може би той просто не се беше събудил до самия край”, разяснява германецът.

Ферстапен: Можех да издухам и двете Ферарита

„ Можех може би да скъся изоставането си до половин секунда в случай, че бързата ми обиколка беше безусловно съвършена.”

„ Като цяло аз съм доста удовлетворен. Вчера нещата не бяха доста положителни. Днес всичко се получаваше надалеч по-успешно. Доволен съм, че и двете ни коли са в челото, доста покрай върха. Това ни дава добър късмет. През последните 4 години всички бяха по-близо до Мерцедес в надпреварите, в сравнение с в квалификациите, тъй че има над
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР