Звездата на Ерлинг обвини защитника на Швеция Александър Милошевич, че

...
Звездата на Ерлинг обвини защитника на Швеция Александър Милошевич, че
Коментари Харесай

Холанд обвини шведски национал в обиди и заплахи: Каза ми, че ще ми счупи краката

Звездата на Ерлинг упрекна бранителя на Швеция Александър Милошевич, че го е обиждал по време на мача сред двата отбора от Лигата на нациите. Норвегия завоюва с 2:1 като посетител с два гола на, а в края на мача за шведите прецизен бе нападателят на Манчестър Юнайтед Антъни Еланга.

“Първо той ми сподели, че съм к***а, което аз умерено мога да кажа, че не съм. После той ми сподели, че ще ми счупи краката. Минута и половина по-късно вкарах гол. Добре се получи ”, съобщи пред TV2 Norway Холанд след мача. Новото попълнение на отпразнува втория си гол на “Френдс Арена ” пред и сподели на шведските почитатели да мълчат.
 Холанд изведе Норвегия до успех в скандинавското дерби с Швеция Холанд изведе Норвегия до успех в скандинавското дерби с Швеция
Милошевич обаче отхвърли версията на Холанд. “Не съм казвал това. Грубо е от негова страна да споделя това, тъй като аз не приказвам норвежки, а той не приказва шведски, тъй че не знам по какъв начин сме си комуникирали. Не приказвам британски на терена, тъй че е необичайно, че съгласно него съм казвал неща, каквито в действителност не съм ”, показа бранителят и добави, че сред двамата не е имало напрежение на терена. “Не е имало такова нещо, почтено казано. Играл съм в мачове, в които съм бил доста по-ядосан ”, сподели Милошевич.

21-годишният към този момент има 18 гола в 19 мача за националния тим на.

Колаж: Marca.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР