Звездата на Доналд Тръмп, разположена на Холивудската алея на славата

...
Звездата на Доналд Тръмп, разположена на Холивудската алея на славата
Коментари Харесай

Барикадираха звездата на Тръмп на Алеята на славата

Звездата на Доналд Тръмп, ситуирана на Холивудската алея на славата беше барикадирана за предотвратяване на вандалски набези и опустошения. Той получи звездата си през 2007 година за достиженията на риалити шоуто му " Стажанта ", както и за продуцентската му активност за състезанието " Мис Вселена ".

След като някоя звезда получи звезда на алеята на славата, тази звезда не може да бъде отстранена по никакви аргументи. Това предписание разгневи мнозина, които не утвърждават освен дейностите на Тръмп, само че и на други звезди, които по една или друга причина са изгубили поддръжката на публиката. Това провокира някои недоволни хора да правят вандалски набези и опустошения по една от най-големите атракции в Лос Анджелис.

До ден сегашен точно звездата на Тръмп е тази, страдаща най-често от сходни прояви. Тя е била разбивана, боядисвана, правени са опити да бъде изтръгвана и какво ли още не.

Във видео, споделено от Скорт Бъдсман, почитателите могат да видят, че Холивудската комерсиална камара е сложила заграждения към звездата на сегашния президент на Съединени американски щати, с цел да я защищити. Поправянето на звездата е коствало хиляди долари през годините, а камарата е наясно, че това е едвам краткотрайна мярка, до момента в който се реши какво да се случи със звездата на Тръмп в бъдеще.

On the Hollywood Walk of Fame, Donald Trump’s star is now surrounded by a steel barricade, and covered by a wooden plank.
— scott budman (@scottbudman)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР