Звездата на Денвър Нъгетс Никола Йокич получи технически фаул след

...
Звездата на Денвър Нъгетс Никола Йокич получи технически фаул след
Коментари Харесай

Йокич изблъска собственика на Финикс Сънс

Звездата на Денвър Нъгетс Никола Йокич получи механически фаул след физическа борба с новия притежател на Финикс Сънс Мат Ишбиа.

Това се случи във втората четвърт на четвъртия дуел на плейофите от НБА, който “слънцата ” завоюваха със 129:124 и изравниха серията на 2:2 победи.

В края на вторите 10 минути от срещата гардът на Сънс Джош Окоджи падна върху феновете, които стояха на местата до паркета, пробвайки се да избави излизаща отвън очертанията топка.

В паниката той се приземи върху хората в публиката, част от които беше и Ишбиа. Йокич изтича и се опита да вземе топката, само че притежателят на Финикс не му я подаде. В резултат на това сръбската суперзвезда избута с лакът Ишбиа в лицето.
 Девин Букър и Кевин Дюрант вкараха по 36 точки за триумф на Финикс, 53 точки на Йокич не стигнаха на Денвър Девин Букър и Кевин Дюрант вкараха по 36 точки за триумф на Финикс, 53 точки на Йокич не стигнаха на Денвър
След няколко минути безпорядък Йокич получи механически фаул, а Сънс се облагодетелстваха от свободна пукотевица.

Сърбинът отхвърли да се извини след края на дуела: “Той първи ми посегна. Мислех, че Лигата би трябвало да ни пази от такива обстановки с почитателите. Знам кой е той, само че е почитател, нали по този начин? ”

Петият мач от оспорвания двубой е в сряда сутринта от 5 часа в Денвър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР