Звездата на CNN Крис Куомо е отстранен от работа за

...
Звездата на CNN Крис Куомо е отстранен от работа за
Коментари Харесай

CNN уволни водещ заради неетично поведение

Звездата на CNN Крис Куомо е отхвърлен от работа за неопределен срок поради помощта, която е оказал на брат си - някогашен губернатор на Ню Йорк, упрекнат в полови похищения.

Решението бе взето, откакто основният прокурор на Ню Йорк разгласява нови документи, които демонстрират мащабите на работата на журналиста за по-големия му брат Андрю Куомо.
От CNN обявиха, че документите демонстрират "по-голямо равнище на присъединяване в делото на брат му, в сравнение с знаехме до момента ".

Андрю Куомо подаде оставка през август, откакто прокурори обявиха, че е тормозил полово свои чиновници.

Задкулисните старания на Крис Куомо да помогне на брат си бяха избрани като нарушаване на журналистическата нравственос в медийната промишленост.

Хилядите страници, оповестени от основния прокурор Летиция Джеймс в понеделник, демонстрират, че по-младият Куомо непрестанно е оказвал напън върху личния състав на губернатора за да отбрани брат си.

Миналата година CNN за малко отстрани действието на правилото, забраняващо на Куомо да отразява дейностите на брат си, когато Ню Йорк се трансформира в международен епицентър на пандемията от ковид. Водещият стартира да интервюира брат си в ефир и да хвали работата му като губернатор.
Губернаторът на щата Ню Йорк подаде оставка след скандал за полов тормоз

Преди това телевизионната мрежа отбрани работата на Крис Куомо, който се причисли към канала през 2013 година

Но от CNN обявиха във вторник: "Документите, с които не бяхме осведомени преди общественото им обявяване, повдигат съществени въпроси. Когато Крис ни призна, че е давал препоръки на личния състав на брат си в негова изгода, той е нарушил нашите етични правила и ние признаваме това публично”.

Източник: БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР