Звездата на Celebrity Big Brother Гари Голдсмит настоя, че той

...
Звездата на Celebrity Big Brother Гари Голдсмит настоя, че той
Коментари Харесай

Гари Голдсмит отвърна на удара, той е критикуван за престоя на Celebrity Big Brother на фона на кризата с Кейт Мидълтън

Звездата на Celebrity Big Brother Гари Голдсмит настоя, че той „ не е изверг “, защото почитателите на шоуто на ITV не престават да го подлагат на критика, че се е включил именитото телевизионно риалити шоу на фона на рецесията с Кейт Мидълтън.

Седмици наред кралските почитатели споделят загрижеността си за Кейт, която неотдавна претърпя коремна интервенция. След интервенцията Кейт беше считана за „ изчезнала “ от загрижени кралски почитатели, които се замислиха за какво е била отвън светлината на прожекторите толкоз дълго време.

Кейт не е виждана от края на декември, когато тя беше сниман на коледна разходка с други членове на кралското семейство в Сандрингам, Норфолк. Бъдещата кралица, на 43 години, беше призната в Лондонската клиника - частната болница, където беше подложена на лекуване за увеличена простата - за планувана интервенция на 16 януари.

Докато на Кейт наподобява й трябваше дълъг интервал, с цел да се възвърне, от самото начало нейният чичо Гари, 58, се приготвяше да се появи в Celebrity...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР