Звездата на Брентфорд Брайън Мбемо ще бъде извън редиците на

...
Звездата на Брентфорд Брайън Мбемо ще бъде извън редиците на
Коментари Харесай

Оперираха звезда на Брентфорд и Камерун, ще липсва 12 седмици

Звездата на Брентфорд Брайън Мбемо ще бъде отвън редиците на „ пчеличките “ за идващите 12 месеца заради травма в глезена. Той пропусна загубата против Шефийлд Юнайтед в събота, откакто напусна с контузията мача с Брайтън.

Мениджърът на тима – Томас Франк, разказа травмата на своя футболист, като удостовери, че камерунският нападател ще липсва и за националния си тим за Купата на Африка, която ще се организира през януари.

Говорейки преди мача с Астън Вила, той сподели: „ Операцията му мина в петък денем. Ще бъде навън за 12 седмици, което няма да му разреши да играе за националния му тим. Брайън е положително момче и всички имаме вяра, че ще се пребори бързо и върне по-силен “, сподели датският треньор.

Мбемо е основен състезател в редиците на Брентфорд през сезона, като е вкарал седем пъти в 15 мача от лигата и е на процедура алтернативата на санкции за дълъг интервал време – Айвън Тони. Така Мбемо се подреди в редиците на другите контузени в отбора от Лондон, а точно Рико Хенри, Аарън Хики, Кевин Шаде и Кристофър Айер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР