Звездата на бразилския национален отбор и ПСЖ Неймар е критикуван

...
Звездата на бразилския национален отбор и ПСЖ Неймар е критикуван
Коментари Харесай

Журналист нападна Неймар заради Пеле

Звездата на бразилския народен тим и ПСЖ Неймар е подложен на критика остро в родината си, че е пропуснал погребението на Пеле. Нападателят не участва на церемонията по сбогуването с трикратния международен първенец, като остана в Париж, с цел да тренира със съотборниците си.

Това провокира недоволството на бразилския ефирен водещ Хосе Луис Датена, който приказва в ефира на Brasil Urgente.

" Ако Неймар беше изискал, от ПСЖ щяха да го пуснат и щеше да пристигна. Той елементарно можеше да помоли тима си, както го е правил неведнъж, с цел да отиде на ваучър ", сподели телевизионният водещ.

" Вярвам, че Неймар, като бразилски футболист, беше задължен да се сбогува с Краля до ковчега му. Би било доста добър ход да възстановим имиджа на бразилския футбол, поради героите, които не помнят своя генезис и личната си история "..., добави още журналистът.

Припомняме, че Неймар не съумя да се прибере в родината си, с цел да се сбогува с Пеле поради уговорките си с ПСЖ, само че изпрати венец в негова чест.

" Синът ми ме помоли да бъда тук вместо него, с цел да поддържа фамилията на Пеле. Ние не загубихме единствено спортиста, ние загубихме жителя и индивида Пеле и това ни прави доста тъжни ", разяснява бащата на Неймар и съобщи, че синът му е останал доста отчаян от решението на ПСЖ да не го освободи за поклонението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР