Звездата на Бразилия Неймар спечели наградата за играч на мача

...
Звездата на Бразилия Неймар спечели наградата за играч на мача
Коментари Харесай

Играчът на мача Неймар: Мечтаем за финал, не можах да спя и плаках цяла нощ след контузията си

Звездата на Бразилия Неймар завоюва премията за състезател на мача в срещата против Южна Корея. Нападателят на “селесао ” показа усещанията си за срещата и приказва за сполетялата го контузия.

" Време е да продължим напред, мечтаем за край, би трябвало да вървим малко по малко, има още три мача. Наистина сме готови и съсредоточени да спечелим тази купа ”, стартира Неймар.

Връщайки се към травмата си, звездата на Бразилия показа: “ " Бях в действителност изплашен. Започнах сезона добре и да се контузя беше мъчно. Онзи ден не спах цяла нощ и плаках. Цялата физиотерапия, която направих, си заслужаваше. 11 часа дневно, правейки физиотерапия до 5, 6 часа сутринта, цялата тази жертва си заслужаваше. "

Нападателят приказва и за Краля на футбола Пеле, който е в болничното заведение и се бори с израстък. “Трудно е да се приказва за Пеле за това, през което минава. Надявам се на най-хубавото за него. Надявам се да се усеща по-добре и да се възвърне допустимо най-скоро с доста здраве. Надявам се, че се е насладил на успеха и почитта, която му отдадохме в края ”, приключи Неймар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР