Звездата на Ботев (Враца) е попаднал в радара на Славия

...
Звездата на Ботев (Враца) е попаднал в радара на Славия
Коментари Харесай

Браян Переа може да премине в Славия

Звездата на Ботев (Враца) е попаднал в радара на Славия за зимната селекция, разбра " Тема Спорт ". Колумбийският голмайстор на врачани Браян Переа е измежду вариантите на белите за нов централен нападател. Старши треньорът на столичани Златомир Загорчич към този момент на няколко пъти разгласи, че привличането на подобен футболист ще е приоритет по време на спирането в шампионата.

Славия следи и футболист от чужбина за невралгичната позиция. Откакто се завърна в " Овча купел " за трети път, сърбинът залага на Владимир Николов за върха на офанзивата, само че употребява и подправена деветка в лицето на Емил Стоев.

Переа пропусна последния мач на Ботев Враца, който бе точно против Славия. Той е почувствал неразположение и не попадна в групата за визитата в " Овча купел ". Не е загадка, че някогашният футболист на Лацио желае да смени ситуацията и да си тръгне от врачани. Договорът му с клуба обаче е до лятото на 2025 година. Именно това и трансферната сума, която Славия би трябвало да заплати, може да се окажат спънка за договорка. Това провали неотдавна прекосяването на Браян Переа в Арда. Кърджалийци се отхвърлиха поради многото пари, които врачани бяха поискали за звездата си.

През февруари нападателят ще стане на 31 години. Той пристигна под Околчица при започване на 2022 година от американския Палмс Бийч.

Славия през вчерашния ден удостовери, че ще играе контрола с втородивизионния Спортист Своге. Проверката е през днешния ден от 13:00 часа и ще се организира на помощния терен до стадион " Александър Шаламанов ", с цел да се пази централното игрище, което не е в най-хубавия си тип в последно време.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР