Звездата на Ботев Враца Браян Переа смята, че отборът има

...
Звездата на Ботев Враца Браян Переа смята, че отборът има
Коментари Харесай

Звездата на Ботев Враца: Градът е много спокоен, по-добър отбор сме сега

Звездата на Ботев Враца Браян Переа счита, че тимът има капацитет да приключи по-напред в класирането спрямо предишния сезон, в който трябваше да играе съдбоносен бараж за оставане в елита.

"Миналият сезон имахме тим с доста положителни играчи, обстановката не беше най-хубавата, само че мисля, че в последния мач против Етър показахме, че можем. Този сезон с новите играчи направихме по-добър тим. Манталитетът ни се промени, желаеме да побеждаваме и да сме по-нагоре в таблицата ", разяснява Переа за клубния уебсайт.

29-годишният колумбийски нападател направи доста положително начало на акцията, като записа три гола и две асистенции в първите три кръга, а неотдавна възобнови договора си с клуба до лятото на 2025 година.

"Благодаря на управлението на Ботев. Много съм удовлетворен от новия ми договор - поради клуба и съотборниците ми. Всеки ден упражнявам и се сложна, с цел да се усъвършенствам и да оказвам помощ на тима ", сподели южноамериканецът.



"Когато вкарам, съм доста благополучен, само че също ми доставя наслаждение, когато видя, че асистенцията ми оказва помощ на някой съотборник да вкара гол. Когато вкарам или подам за гол, чествам еднообразно ", добави той.

Переа не крие, че е впечатлен от качеството на българския шампионат.

"Гледам противниците, против които ще се надигнем, както и другите мачове от българското състезание. Това ми оказва помощ да проучвам съперниците ни. Интензитетът на българския футбол ме изненада доста, има доста положителни играчи. Винаги виждам мачовете, с цел да знам против кого ще се надигнем ", сподели нападателят.

Той се усеща добре в България и по-специално във Враца и се схваща с всички в тима, макар компликациите в връзката.

"Враца е спокоен град. Хората тук ми демонстрират ми почитание като на човек и футболист. Феновете ни оказват помощ доста в мачовете. Работя доста, тъй като хората го заслужават ", сподели Переа.

"Много ми харесва българската кухня. Много е близка до това, което ядем в Латинска Америка. Както и там кухнята е доста богата ", добави той.

"Логично непосредствен в тима съм с Федерико и Филипе - приказваме един език. Разбирам се с всички - Чочо, Диего, Антонио и с още други играчи, които са от България. Да, малко ни е сложна връзката, само че те ни оказват помощ доста. В сложните моменти създадохме добър колектив ", сподели още нападателят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР