Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев все още не е

...
Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев все още не е
Коментари Харесай

Предложили 3-годишен договор на Неделев, той отказал заради Валентич?

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев към момента не е наясно дали ще продължи кариерата си в отбора на „ канарчетата “. Националът има контракт с пловдивчани единствено до 30 юни.

Във вторник вечер на срещата с почитателите старши треньорът на Ботев Азрудин Валентич е споделил, че е препоръчан 3-годишен контракт на Неделев и е подчертал, че в отбора няма играчи, които да взимат големи заплати.

Изпълнителният шеф, испанецът Сереидо, на няколко пъти акцентира, че изискванията, които са препоръчани на национала, са най-хубавите в историята на клуба. За момента обаче развиване няма. Според осведомени една от аргументите Неделев да не преподписва е точно босненският ментор. Ако Валентич остане да води Ботев, вероятността същото да направи и полузащитникът не е доста огромна.

Националът, който претърпя интервенция и се възвръща, пропусна целия пролетен дял от шампионата. Той към този момент тренира без топка, като натъртва на беговите извършения и фитнеса. Очаква се до края на месеца атакуващият халф да стартира и по-натоварващи занимания с топката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР