Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев спечели класацията за най-добър

...
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев спечели класацията за най-добър
Коментари Харесай

Тодор Неделев получи наградата за най-добър футболист за сезон 2019/2020 според Инстат

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев завоюва класацията за най-хубав футболист за сезон 2019/2020 съгласно показателя на Инстат. Класацията се организира всеки месец под формата „ Футболист на месеца “, а в края на шампионата се прави генерално класиране за целия сезон.

Тя се провежда от Асоциацията на българските футболисти, с поддръжката на ИНСТАТ – една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

Играчът с най-голям InStat Index се дефинира посредством формула на основа дейностите на футболиста – голове, асистенции, акуратност на подавания, сполучливи единоборства и други индикатори. Процентът на сполучливи дейности усилва показателя, като върху него оказва въздействие и равнището на съперника в мача.

В крайното класиране Тодор Неделев е първи, а след него се подредиха Родриго Енрике от Черно море и Паулиньо от Левски.

„ Щастлив съм, че завоювах тази премия, която е може би най-обективната оценка за представянето на всеки футболист. Защото статистиката е безусловно безпристрастна и отразява само това, което показваш на терена “, съобщи Тодор Неделев при приемането на премията. efbet Лига 2 кръг, неделя 16 август  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР