Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе избран за футболист

...
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе избран за футболист
Коментари Харесай

Неделев разкри, че би се съгласил на трансфер, ако това означава спасение за Ботев Пловдив

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе определен за футболист №1 на месец август. На награждаването халфът призна, че е имал диалози с Трабзонспор за трансфер, само че не е отказвал тиражираните в медиите пари.

Неделев разяснява и идния мач Локо Пд - Тотнъм. Футболистът на канарчетата показва джентълменско държание и пожела триумф на градския противник.

“Всички награди, които получавам, са с помощта на моите футболисти и треньори - освен в Ботев, само че и в националния тим. Пожелавам си да спечелим няколко мача с Ботев, тъй като в действителност се нуждаем от победи.

Винаги съм споделил, че в случай че има оферта, която устройва мен и клуба, ще седнем да приказваме. Ако се наложи, можем да стигнем до това”, отговори Неделев на въпрос дали е подготвен да избави финансово Ботев със собствен трансфер даже да не желае да минава в даден клуб.

“Но се надявам господин Самуилов да се върне и нещата да са постарому. Защото направихме добър тим. Дали ще се върне? Още нищо не знаем. С тази декларация желаеме господин Самуилов да се върне. Защото, до момента в който беше той, всичко беше наред. А и тимът не играеше толкоз зле. Сега нещата не ни се получават добре, малко или доста това оказва влияние”, добави Неделев, който още веднъж описа за сагата “Трабзонспор”.

“Отборът на Трабзонспор още от зимата ме следеше. Тогава не станаха нещата. Говорехме, че като свърши края на сезона ще седнем да преговаряме. Три-четири дни преди баража със Славия ми се обади управител да ми каже, че Трабзон се е отказал. Четох, че аз съм отказал. Ако ми оферират тези пари, които се писаха, няма по какъв начин да ги откажа освен аз, само че и всеки различен футболист. Продължавам напред. Всичко е допустимо. Чакаме оферта и в случай че пристигна, ще преценим”, добави Неделев, след което разяснява провалите на Ботев и националния отбор на България с позволени голове в последните минути.

“Започнахме по най-хубавия метод с победа над Локомотив. После загубихме три мача в последните минути. С ЦСКА в 92-ата, с Берое - в 89-ата минута.

В Ботев губим три мача в последната минута, в националния губим точки в последните минути. Надявам се това да е за последно, тъй като не е прелестно.

Това се случва и поради липса на шанс, и поради отмалялост. Насъбраха се много мачове - в един е липса на шанс, в различен не ни стигат силите. Не можахме да се оправим. В идващите срещи би трябвало да сме съсредоточени до последния съдийски сигнал” пожела си звездата на канарчетата, който мечтае да играе с България на европейско състезание.

“В София всички играят мъчно. Надявам се да създадем добър мач и да отстраним Унгария. Всички мечтаем да играем на Европейско”, разгласи Неделев, след което разкри, че още веднъж желае да играе пред 20 000 на “Колежа”.

“Щеше да е добре, в случай че имахме стадион. Едно е да играеш пред 3000, а напълно друго пред 20 000 фенове. Аз съм го изпитвал. Надявам се напълно скоро да се построи стадион, тъй като всички почитатели мечтаят за това”, показа болката на бултрасите Тошко Неделев.

В умозаключение плеймейкърът на трикольорите сподели няколко думи и за идния европейски конфликт сред Локомотив и Тотнъм в Пловдив.

“Това е огромен авторитет да пристигна подобен тим с подобен треньор в България. Мога да пожелая триумф на Локомотив. Футболистите не би трябвало да се тормозят, а да играят.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР