Звездата на Босна и Херцеговина Един Джеко сподели, че предстоящата

...
Звездата на Босна и Херцеговина Един Джеко сподели, че предстоящата
Коментари Харесай

Един Джеко преди България: Не трябва са плачем, а да гледаме напред

Звездата на Босна и Херцеговина Един Джеко показа, че идната контрола с България е значима за обиграването на отбора под управлението на селекционерът Роберт Просинечки.

Босна гостува на България на 23-и март в Разград на "Лудогорец Арена ", а на 28-и босненците ще играят със Сенегал.

"Имаме много нови играчи, някои от тях са и в този момент с нас. Сега за първи сме всички дружно. Със сигурност ни чака тежък мач, който е значим за нас и поради тима, и поради новия треньор. Ще се види какво желае от нас играчите. Предстоящите контроли, както и мачовете от Лигата на нациите, ще ни оказват помощ да се обиграем за квалификациите ", разяснява Един Джеко на конференция в Разград.

"Трудно е да се приказва за пропуснатите шансове. Сега имаме тези квалификации и не би трябвало да мислим за предходните. Най-важно е да опитаме да се класираме на Европейското състезание. Мисля, че този тим може да отиде на някое огромно състезание. Не би трябвало да плачем, а да се подготвим добре и да гледаме напред. Все още не сме упражнявали дружно, тъй че към момента не знаем какво желае новия селекционер. От тази вечер публично започваме дружно ", добави Един Джеко и продължи:

"Колкото повече играеш в клуба си, в толкоз по-добра форма си. Това е най-важното. Когато има мачове на националния отбор е значимо всички да дойдат здрави. По-добре всички да играят, само че най-важно е всички да са здрави. Нямаме толкоз огромен избор за националния, тъй че всеки състезател е значим. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР