Звездата на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг още не е наясно

...
Звездата на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг още не е наясно
Коментари Харесай

Обамеянг: Ако искам да се развивам, трябва да си тръгна от Борусия

Звездата на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг още не е наясно дали ще остане в тима. До края на трансферния прозорец остава една седмица, а националът на Габон изпитва съмнения по отношение на бъдещето си.

" Продължавам да премислям дали да напусна, или да остана. Постоянно си задавам този въпрос и не мога да намеря отговор. Трябва ми време. Ако желая да се развъртвам, сигурно би трябвало да си потегли още в този момент. На 28 години съм и желая да реализира нещо огромно във футбола. Със сигурност не бих отишъл в тим, където няма да играя постоянно ", съобщи нападателят.

Преди броени дни спортният шеф на Борусия Михаел Цорк отсече, че тематиката с възможния трансфер на Обамеянг може да се смята за завършена. " Този въпрос към този момент не е на дневен ред. Ние бяхме пределно открити с футболиста. След като цяло лято не се откри тим, който да се контракти с нас, към този момент е късно и моментът за трансфер беше изтърван. Сега се надяваме да реализираме поставените цели и Обамеянг да има принос за това ", сподели Цорк.

Договорът на Обамеянг с " жълто-черните " е до 2020 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР