Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд може да се озове

...
Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд може да се озове
Коментари Харесай

Барселона влиза в играта за Ерлинг Холанд

Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд може да се озове в Барселона, а не в Манчестър Юнайтед след края на сезона. 20-годишният футболист бързо се утвърди като един от най-хубавите нападатели в света, откакто вкара 47 гола в толкоз мачове с екипа на „ жълто-черните “ в Бундеслигата след прехвърлянето си от Ред Бул Залцбург през януари предходната година.

Той стана и играчът, който най-бързо стига до 20 гола в Шампионската лига във вторник вечерта, когато означи на Севиля в мач-реванш от 1/8-финалите в шампионата.

Очаква се в близко бъдеще Холанд да премине към огромен европейски клуб, като тимовете на Ман Юнайтед, Челси, Ливърпул, Манчестър Сити, Ювентус и Реал Мадрид са измежду главните претенденти.

Сега обаче се намесва и Барселона, който може да се трансформира в главен кандидат за подписа му, откакто трансферният гуру Фабрицио Романо твърди, че неотдавна определеният президент на клуба Жоан Лапорта е огромен почитател на играча и желае да го има в отбора си.

Смята се, че каталунският клуб има голям късмет да вземе Холанд вследствие на позитивните връзки на Лапорта с сътрудника Мино Райола, който съставлява нападателя.

Романо също по този начин твърди, че макар интензивните спекулации към бъдещето на нападателя, нито един клуб не е влизал в договаряния с Дортмунд или самия състезател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР