Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд би могъл да откаже

...
Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд би могъл да откаже
Коментари Харесай

Ако Реал Мадрид привлече Мбапе, Холанд се отказва от кралете

Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд би могъл да откаже на Реал Мадрид, като по този метод ще даде късмет на Манчестър Юнайтед да го притегли. „ Marca “ твърди, че 21-годишният нападател има устно съглашение с „ вестфалци “, което ще разреши на норвежеца да се причисли към Реал в края на сезона.

В същото време обаче „ Лос бланкос “ се чака да привлекат и Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен, който съвсем несъмнено няма да възобнови контракта си, което значи, че може да премине на „ Сантиаго Бернабеу “ като свободен сътрудник.

Испанското издание написа, че към момента не е решено дали Холанд ще одобри наличието на Мбапе в Реал, като нападателят желае да бъде футболистът, към който ще се гради играта на тима, в случай че напусне Дортмунд.

Ако Реал подпише с Мбапе, то Холанд би могъл да се откаже от концепцията да се причисли към „ кралете “, което ще усили възможностите на Ман Юнайтед. Мениджърът на „ алените дяволи “ Оле Гунар Солскяер познава чудесно качествата на своя съотечественик, откакто двамата имаха общ престой в отбора на Мьолде.

Ман Юнайтед обаче ще има сериозна конкуренция в борбата за Холанд, защото ПСЖ, вероятно, ще търси заместител на Мбапе, до момента в който от Ман Сити са набелязали норвежеца за правоприемник на Серхио Агуеро.

Холанд и Мбапе са считани от мнозина експерти за наследници на международните суперзвезди Лионел Меси и Кристиано Роналдо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР