Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд все още е голямото

...
Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд все още е голямото
Коментари Харесай

В Барселона са упорити: Готови са на всичко заради Халанд

Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд към момента е огромното предпочитание на Барселона през идния летен трансферен прозорец, твърди „ Mundo Deportivo “. На „ Камп Ноу “ знаят, че привличането на норвежеца ще бъде съществено предизвикателство, само че са подготвени да се борят и не са се отказали.

Изданието оповестява, че „ каталунците “ са оповестили пред Борусия, че са подготвени да платят клаузата му за откупуване от близо 80 милиона евро. От Барса са декларирали и пред самия Халанд, че са подготвени да му заплащат забележителна заплата, макар че признават, че няма да е със същите параметри като предлаганата от Манчестър Сити, който се смята за главен претендент за подписа на норвежеца.

Барселона се надява, че силата на техния състезателен план и опцията тимът да се гради към Халанд, ще изиграят основна роля при избора му на нов клуб.

„ Блауграна “ победи Реал Мадрид, различен претендент за норвежеца, с 4:0 на „ Сантиаго Бернабеу “ през уикенда и е явно, че вървят в вярната посока под управлението на Шави Ернандес. Остава единствено да забележим дали Халанд ги дефинира като най-хубавата алтернатива пред себе си за реализиране на своите цели.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР