Звездата на Борусия Дортмунд, Ерлинг Халанд, ще се превърне в

...
Звездата на Борусия Дортмунд, Ерлинг Халанд, ще се превърне в
Коментари Харесай

Талантът, чиято игра е радост за окото

Звездата на Борусия Дортмунд, Ерлинг Халанд, ще се трансформира в един от най-големите нападатели в света, съобщи треньорът на Република България Залцбург - Джеси Марш. Двамата работиха дружно в австрийския клуб преди младият гений да си тръгне посока "Сигнал Идуна Парк ".

19-годишният футболист означи за Залцбург впечатляващите 28 гола в 22 мача във всички шампионати през първата половина на сегашния сезон. А откогато е в Дортмунд има 12 гола в 11 срещи, доказвайки че е голова машина

"Неговите физически качества, бързината, силата, растежът му - всичко това го слага измежду топ футболистите в Европа. Той има капацитета да бъде един от най-хубавите в света ", съобщи Марш пред ESPN.

"Но това, което го прави толкоз специфичен, е манталитетът му. "

"Миналата година той участваше на Световното за младежи и означи 9 гола в един мач. Ние взехме решение да дадем 3-седмична отмора на всеки наш състезател, който е взел участие, само че Ерлинг се появи след шестия ден и съобщи, че желае да пристигна на лагера с нас ", призна Марш.

"На тренировките постоянно идваше пръв и си тръгваше финален. Той е смел и ужасно надъхан да се развива. Именно това го прави толкоз специфичен, плюс чистия гений, който има. Ще бъде огромно наслаждение да го следим в идващите години, сигурен съм ", приключи Марш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР