Звездата на Би Ти Ви Антон Хекимян е пощурял по

...
Звездата на Би Ти Ви Антон Хекимян е пощурял по
Коментари Харесай

Хекимян се боцка с ботокс, водещият се подмлади за 600 лв.

Звездата на Би Ти Ви Антон Хекимян е подлудял по разкрасителните процедури, издават негови сътрудници от нюзрума на малкия екран. 36-годишният публицист, прочут с несъразмерната си суетност, си е инжектирал ботокс в лицето.

Хекимян се доверил на една от най-известните дерматоложки в столицата, писа „ Уикенд ”. Цената на процедурата е 600 лв. за цяло лице, а трайността на ботокса, който глади бръчките като ютия, е към 3-4 месеца.

Хекимян бил доста удовлетворен от резултата, само че не желал на работното му място да се шушука, че се е подложил на естетическа промяна, присъща по-скоро на представителките на нежния пол. Колегите му така и така постоянно го вземали на майтап поради прекомерната му суетливост. „ Понякога ми споделят вместо Хекимян Нарцисян . Празнувам имен ден и на Антоновден, и на Цветница, тъй като съм нарцис “, признава си журналистът.

Водещият на „ Тази заран ” всеки ден разгласява свои фотоси в обществените мрежи. Арменецът постоянно пускаше фотоси от фитнес залата, където тренираше, само че от боязън да не лепне коровавирус, е занемарил визитите си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР