Звездата на BBC Джеф Браун напусна след две десетилетия в

...
Звездата на BBC Джеф Браун напусна след две десетилетия в
Коментари Харесай

Звездата на BBC напусна след 20 години в ефир, тъй като зрителите бързаха да кажат, че „нощите няма да бъдат същите“

Звездата на BBC Джеф Браун напусна след две десетилетия в ефир, защото феновете побързаха да кажат на доста обичания водещ че нощите им просто няма да бъдат същите.

Джеф разгласи, че напуща Look North след 21 години, казвайки ненадейно довиждане на известното ново шоу North East. Добре познато лице на всички в района, Джеф е извънредно известен член на тима от 2003 година насам, като спортът му е специалитет, само че също по този начин оказва помощ постоянно да излиза отпред на новинарските бюлетини.

Неговият специалист лъчение неотдавна го видя още веднъж номиниран за премията на Кралското телевизионно общество, самопризнание, което той завоюва през 2022 година Самият Джеф заяви новината, че напуща Look North, като отиде в X в четвъртък по обяд, с цел да каже на феновете, че е извикал времето си услуга на корпорацията.

Той загатна, че към момента не сме го видели за последно и написа: „ Новини току-що…след съвсем 21 години с BBC Поглед на север @BBCLN, не преставам напред. Проекти в развой на подготовк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР