Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски даде обширно интервю, в

...
Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски даде обширно интервю, в
Коментари Харесай

Левандовски: Златната топка не беше моята цел

Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски даде обстойно изявление, в което показа, че спечелването на " Златната топка " не е било негова цел, както и любопитни детайлности за връзката си с Карло Анчелоти. „ От години съм измежду най-хубавите, може би съм най-хубавият, бих желал да бъда подобен. " Златната топка " не беше моята цел. Спечелих премията на ФИФА и тази за Най-добър футболист на УЕФА, което значи доста за мен. Меси и Кристиано са на върха от толкоз дълго време, само че в този момент мога да ги поканя на масата си. Мисля, че мога да седнал съм и да приказвам с тях за футбола, нашата пристрастеност, тъй като завоювах всичко през предишния сезон “, съобщи Лева пред " Sportsweek ".
„ Със сигурност бих могъл да изиграя повече мачове, а не 34. Вкарах няколко гола против клубове от Серия А в Шампионската лига. Може би не е толкоз елементарно, тъй като това е доста тактическо състезание, само че в никакъв случай не съм мислил дали да играя там. Мнозина мислят, че съм робот, само че аз съм човек. За нападателя е доста значимо да тренира всеки ден. От решаващо значение е да развиете мисленето си, с цел да взимате най-хубавото решение за няколко секунди. Талантът е значим, само че без упорита работа няма да ви оказва помощ дълго “, добави още полякът.

" Докато Юрген Клоп е треньор, който се пробва да бъде като твой татко, мотивирайки те да дадеш най-хубавото от себе си, то Анчелоти за мен е като чичо. Той постоянно е отворен за разговор и е подготвен да ти помогне. Анчелоти знае какво е значимо и какво може да направи разликата при един футболист “, разкри Левандовски.

„ Все още не съм разговарял с Нагелсман, не го познавам персонално, само че мисля, че е добър треньор. Изглежда като някой, който може да извади най-хубавото от своите тимове. Онези, които тренира, постоянно надвишават упованията, тъй че би трябвало да е добър стратег “, показа нападателят по отношение на новият треньор на Байерн Мюнхен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР