Звездата на баскетболния отбор на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри

...
Звездата на баскетболния отбор на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри
Коментари Харесай

Стеф Къри не си поставя конкретна дата за завръщане в игра

Звездата на баскетболния тим на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри отхвърли да се ангажира с съответна дата за завръщане в игра. Той обаче сигурно ще пропусне първия мач на " войните " след паузата за " Мача на звездите ", който е против Лос Анджелис Лейкърс на 23 февруари.

Къри удари коляното си в това на гарда на Далас Маверикс МакКинли Райт при успеха със 119:113 по-рано този месец и от този момент не е играл.

" Връзките на коляното се нуждаят от друго време за възобновяване при всеки. Така че прозорец е отворен. Надявам се, че скоро след " Мача на звездите " ще мога да се върна в подготвителната зала, след което ще можем да мислим и за връщане в игра ", изясни Къри пред кореспонденти.

Той добави, че сигурно няма да бъде на линия за дуела с Лейкърс, защото задачата му е " да се възстановя с оптимално доста мощ и в оптимално положително положение ".

През този сезон без Къри Голдън Стейт има пет победи и шест загуби, a първенците са с общи индикатори от 29 триумфа и 28 провали, с които заемат девето място в Западната конференция на НБА.

" В момента би трябвало да намерим метод по какъв начин просто да спечелим идващия мач. Може да звучи клиширано, само че би трябвало да се съсредоточим върху това да взимаме мач след мач и по този начин да наберем инерция, да се изкачим малко в класирането и да възвърнем идентичността си като тим. Оптимист съм, че можем да запишем две победи преди " Мача на звездите ", а след паузата да влезем освежени във втората част от сезона ", приключи Стеф Къри.

" Мачът не звездите " ще се играе на 19 февруари в Солт Лейк Сити. Къри бе определен за титуляр в него, само че ще го пропусне поради травмата си в коляното.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР