Звездата на Барселона Роберт Левандовски коментира битката между два от

...
Звездата на Барселона Роберт Левандовски коментира битката между два от
Коментари Харесай

Левандовски: Винаги ще бъда за Байерн

Звездата на Барселона Роберт Левандовски разяснява борбата сред два от някогашните му тимове – Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, които се борят за спечелването на купата в Германия.

„ Чух, че доста хора в Германия и Европа имат вяра, че ще е по-добре за Бундеслигата, в случай че Дортмунд завоюва. Но аз постоянно ще бъда с Байерн и не споделям тези вяра. Стискам палци на момчетата да завоюват и да покажат, че са най-хубавите.

Ще бъдат три вълнуващи мача. Вярвам, че Байерн е на добър път. Разбира се, в последните седмици се случиха доста неща, само че мисля, че Байерн е с една концепция по-напред “, сподели Левандовски по време на церемонията по връчването на спортните награди „ Лауреус “ в Париж.

Полският голаджия приказва и за обстановката в Барса, с който той е на път да вдигне шампионската купа в Испания: „ По-добре сме готови от предходната година, когато играхме в групите на Шампионската лига. Мисля, че можем да създадем идната крачка ", сподели той.
" Беше доста рано за мен последния път и бе предизвикателство да играя против Байерн. Но в този момент ще бъде по-лесно “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР