Звездата на Барселона Лионел Меси заяви, че успехът с 3:0

...
Звездата на Барселона Лионел Меси заяви, че успехът с 3:0
Коментари Харесай

Меси: Отлична преднина, но не всичко е решено

Звездата на Барселона Лионел Меси съобщи, че триумфът с 3:0 над Ливърпул на "Камп Ноу " е отлична преднина преди реванша на "Анфийлд " от полуфиналите на Шампионската лига през идната седмица.

"3:0 е страховит резултат предвид на показаното на терена. През първото полувреме имахме предимство, само че след почивката те ни пресираха надълбоко, сътвориха положения и на няколко пъти бяха покрай гол. Ливърпул ни затрудни с високото си движение на игра, физическия жанр и интензивност”, разяснява Меси

„ Още повече не сме привикнали противника да владее повече топката, което ни костваше спомагателни старания. Но ние успяхме да извлечем съвсем оптималното от този мач и би трябвало да бъдем удовлетворени. В последната офанзива Дембеле даже имаше чиста опция да вкара. Щеше да бъде още по-добре, в случай че имахме преднина от четири гола преди мача на "Анфийлд ", само че и 3:0 е отлична преднина. Наясно сме, че още нищо не е решено, тъй като ни следва посещение в техния дом, където няма да бъде елементарно ", добави аржентинецът.

Меси осъществя две попадения в дуела, с които той към този момент има 600 в 683 публични мача. Юбилейният гол пък пристигна след ужасно изпълнен директен свободен удар от към 30 метра в 82-ата минута.

"Имах и малко шанс, че открих горния ъгъл. Получи се доста зрелищен гол ", разяснява обстановката той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР